Lannanpoistolaitteiden huolto Someron seudulla

Huollata säännöllisesti ja ajoissa, niin laite palvelee käytössäsi mahdollisimman pitkään

Lannanpoistolaitteiden huolto on hyvä muistaa säännöllisin väliajoin. Uusikaan laite ei kestä loputtomiin ilman ammattilaisen tekemää huoltoa, ja huoltamaton kone saattaa päätyä elinikänsä loppupäähän liian varhain. 

Janmerkiltä saat palvelua niin yksittäisiin huoltoihin kuin sopimusluonteisiin, jatkuviin huoltotarpeisiin alueena on Somero n.+250 kilometriä. Huollot toteutuvat taatusti kokemuksella, sillä takana on kymmenkunta vuotta vaativiakin lannanpoistolaitteiden huoltotöitä. Vaativissa lannanpoistolaitteiden huoltotöissä on alueena koko Suomi, sopimuksen mukaan.

Korjauspalvelu käytettävissäsi yöstä päivään, ympäri vuoden

Korjaustarve voi yllättää äkillisesti, jolloin tilojen hygienian kanssa päädytään äkkiä ongelmiin. Jos lannanpoistokone alkaa näyttää merkkejä poikkeavasta toiminnasta, kannattaa jo silloin puuttua asiaan. Otathan yhteyttä ajoissa!

Korjauspalvelun voit soittaa milloin tahansa kellonaikaan katsomatta. Esimerkiksi viikonloppukäynneistä ei veloiteta ekstraa, joten sama huoltohinta pätee ajankohdasta riippumatta. 

Uudet koneet vanhojen tilalle? Asennukselle tekijä?

Onnistuu. Jos koneita ei voi enää korjata, uudet lannanpoistokoneet valmistuvat kotimaisena työnä Janmerkin verstaalla Somerolla. Samoin onnistuu asennus, sekä Janmerkin valmistamien että muiden laitevalmistajien. 

Ota yhteyttä »